Cariere

Candidatul ideal

Cautam oameni pasionati de domeniul auto, orientati spre clienti si care isi doresc sa se dezvolte profesional. In schimb, noi le oferim un mediu de lucru atractiv, sansa dezvoltarii profesionale si beneficii pe masura.

Calificare in domeniul mecanic auto - conditie obligatorie;

Experienta minimum 4 ani in operatiuni de mecanica auto(constituie un avantaj cunostine aprofundate ale marci BMW): reparatii si intretinere;

Carnet de conducere cat. B - constituie un avantaj;

Persoana serioasa, responsabila, spirit de echipa;

Dorinta de dezvoltare profesionala si acumulare de noi cunostinte.

 

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Efectueaza constatari in vederea identificarii reperelor si a sistemelor in avarie, propune maniera de reparatie

Efectueaza interventii de mecanica: diagnoza, intretinere si reparare;

Executa lucrarile in conformitate cu standarde de calitate utilizate la nivel international;

Efectueaza lucrarile in maniera tehnologica de lucru, respectand procedurile descrise in manualul de reparatie;

Executa interventiile pe masini cu respectarea termenelor de predare.

 

Descrierea companiei

Cine suntem ?

In calitate de pasionati si fani BMW, am efectuat o analiza obiectiva asupra serviciilor de mentenanta si consultanta BMW, practicate de catre piata auto , analiza ce ne-a incurajat sa ne constituim intr-o entitate organizata din punct de vedere juridic si comercial.

Ca efect al acestei organizari, am pornit la drum prin infiintarea unui “mini showroom“ unde am inceput a comercializa Piese si accesorii Originale BMW , precum si a ne etala cunostintele legate de segmentul auto exclusiv al Grupului BMW.

Ca urmare a feedback-ului primit cu ocazia contactului cu posesorii de autovehicule Bavareze, am decis a merge mai departe prin a ne arata priceperea intr-un concept de service rapid, constituit in imediata vecinatate a showroomuui nostru.

Odata cu trecerea timpului, am decis a oferi clientilor nostrii servicii complete, ce pleaca de la identificarea problemei si rezolvarea acesteia prin practica de servicii eficiente, de aceea putem spune ca suntem un Service Specializat BMW , in care prestam si promovam intr- un singur concept, Efficient Services.

 

Contact

Ne puteti contacta telefonic la +40723 574 527 sau ne puteti trimite CV-ul dvs. la adresa de email contact@efficientservices.ro.