Cum comand

1. Comanda telefonica

Puteti oricand sa comandati telefonic la 0723 773 889. Un operator va prelua comanda dumneavoastra si va inregistra datele de facturare si adresa de livrare.

 

2. Comanda prin email

Puteti comanda si prin intermediul unui e-mail trimis catre comenzi[at]bmw-teile.ro. Pentru a lua in considerare comanda dvs., trebuie ca e-mail-ul trimis catre noi sa contina urmatoarele date:

   - numele dvs.,

   - un numar de telefon pentru a va contacta,

   - o adresa de livrare(strada, nr., bl., scara, cod postal, oras, judet) in cazul in care doriti livrarea comenzii catre o anumita adresa,

   - datele firmei(nume firma, cif, registru comert, cont, banca, sediu social) in cazul in care doriti facturarea pe firma,

   - codurile, precum si cantitatile aferente pieselor comandate.

In cazul in care nu cunoasteti codurile pieselor, va rugam sa trimiteti seria masinii precum si denumirile pieselor dorite. Pentru siguranta comenzii un operator va va contacta telefonic pentru a verifica impreuna cu dvs. daca piesele dorite sunt cele necesare masinii dvs.

 

3. Comanda online

Pentru a putea trimite o comanda online, trebuie sa aveti cel putin un produs in cosul de cumparaturi. Pentru mai multe informatii referitoare la modul in care sa gasiti piesa cautata de dvs. puteti accesa pagina Cum caut piesa .

In momentul in care ati finalizat sesiunea de cumparaturi si doriti sa finalizati comanda, accesati pagina Cos cumparaturi pentru a face ultimii pasi pentru a trimite comanda catre noi.

 

In cazul in care sunteti deja client, trebuie doar sa va autentificati, sa completati(doar daca este cazul) adresa de livrare si/sau datele firmei necesare facturarii. Dupa ce a-ti terminat de completat, trebuie doar sa apasati pe butonul Trimite comanda. Dupa efectuarea comenzi veti primi un e-mail de confirmare cu comanda dvs., iar in scurt timp veti fi contactat telefonic de un operator pentru a confirma comanda.

 

In cazul in care nu sunteti deja client, trebuie sa completati in plus fata de un client deja existent date precum nume, email, telefon, cnp si parola. Dupa ce ati terminat de completat, trebuie doar sa apasati pe butonul Trimite comanda. Dupa efectuarea comenzi veti primi un e-mail de confirmare cu comanda dvs., iar in scurt timp veti fi contactat telefonic de un operator pentru a confirma comanda.