Despre noi

  De ce Efficient Services?             

  Pentru ca echipa noastra este formata din oameni cu experienta dobandita de-a lungul timpului prin  practicarea si promovarea de servicii  de consultanta si mentenanta auto BMW si MINI.     

  In calitate de pasionati si fani BMW, am efectuat o analiza obiectiva asupra serviciilor de mentenanta si consultanta BMW, practicate de catre piata auto , analiza  ce ne-a incurajat sa ne constituim intr-o  entitate organizata din punct de vedere juridic si comercial.

  Ca efect al acestei organizari, am pornit la drum prin infiintarea unui "mini showroom" unde am inceput a comercializa Piese si accesorii Originale BMW , precum si a ne etala cunostintele legate de segmentul auto exclusiv al Grupului BMW.

  Ca urmare a feedback-ului primit cu ocazia contactului cu posesorii de autovehicule Bavareze, am decis a merge mai departe prin  a ne arata priceperea intr-un concept  de service rapid, constituit in imediata vecinatate a showroomuui nostru.

  Odata cu trecerea timpului, am decis a oferi clientilor  nostrii servicii complete, ce pleaca de la identificarea problemei si rezolvarea acesteia prin practica de servicii eficiente, de aceea putem spune ca suntem un Service Specializat BMW , in care  prestam si promovam intr- un singur concept, BMW Efficient Services.                                     

  Te invitam in locatia noastra, pentru a confirma inca odata de ce ne-am castigat renumele de Specialisti BMW.