Piese si Accesorii

Consultantii nostri , va asteapta in Showroomul  Efficient Services, in vederea identificarii reperelor ce sunt necesare pentru a fi posibila reparatia autovehiculului pe care il conduceti , precum si pentru a intocmi calculatiile estimative pentru eventualele comenzi plasate sau lucrari comandate.

 De indata ce a au fost identificate problemele autovehiculului Dvs , responsabilul de lucrare , transmite catre Consultantul Departamentului Piese de Schimb , necesarul de piese , precum si recomandari cu privire la maniera  in care trebuie sa fie executata lucrarea.

 Pe baza informatiilor receptionate dupa constatare, Consultantul Departamentului Piese de Schimb , stabileste impreuna cu Dvs  modul in care se vor desfasura lucrarile , precum si prioritizarea  reparatiilor in functie de gradul de avarie sau uzura a componentelor ce necesita inlocuire. Odata stabilita maniera in care  vor fii executate lucrarile , va sunt intocmite calculatiile estimative  pentru piesele ce  se vor inlocui , precum si stabilirea costurilor aferente montajului  pieselor comandate.

Tot in cadrul Showroomului  Efficient Services, Consultantul Departamentului Piese de Schimb, va informeaza cu privire la conditiile de garantie si va transmite recomandari cu privire  la maniera in care ar trebui intretinut autovehiculul Dvs . 

Speram ca experienta si cunostintele noastre sa satisfaca pe fiecare dintre Dvs.